Sortering

Crispplaten

7 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Waarvoor kan ik de Whirlpool crispplaat gebruiken?

Maak met behulp van de crispplaten zelf de heerlijkste gerechten. Je kunt ze gebruiken voor het maken van pizza’s, cake, vlees garen en nog vele andere gerechten.  Deze crispplaten zijn speciaal ontwikkeld voor de Bauknecht of Whirlpool combi magnetrons met de welbekende crisp-functie.

 

Wat is er speciaal aan een crispplaat?

Om gebruik te maken van de crisp-funtie op de magnetron heb je een crispplaat nodig. Het voordeel dat je bij een crispplaat hebt is dat je de plaat niet hoeft in te vetten want de schaal is voorzien van een antiaanbaklaag, waardoor je gerechten niet blijven plakken aan de bodem. Deze crispschalen zijn in no-time verhit tot 210°C en behouden de temperatuur waardoor je gerechten heerlijk gaar worden, en lang warm blijven na bereiding.

 

Verschillende maten en varianten van de crispplaat

Om jouw gerechten perfect te maken zijn er verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De lage crispplaten van 2,5cm hoogte zijn ideaal voor gerechten, zoals pizza’s en andere knapperige bodems. De 4,5cm tot 5,5cm hoge crispschalen zorgen ervoor dat jouw cake’s en quiche heerlijk hartig uit de oven komen. Ook een gebraden kip breng je perfect op smaak met deze snelle koekenpan in de magnetron. 

In het assortiment van Handyman vind je crispplaten met verschillende diameters. Welke maat diameter jij nodig hebt, hangt af van het specifieke type Whirlpool combimagnetron dat je hebt. Onder het kopje "Geschikt voor" zie je voor welke modellen magnetrons een specifieke crispplaat geschikt is.

 

Accessoires voor de Whirlpool crispplaat

Om de crispplaten van alle gemakken te voorzien zijn er speciale accessoires te verkrijgen. Niets is vervelender dan krassen die op de antiaanbaklaag komen waardoor de plaat zijn kwaliteit verliest. Dit gebeurt niet met het  speciale anti kras mes van Whirlpool! Dit mes beschermt de anti-aanbaklaag op alle crispplaten en –schalen, maar ook op oven- en magnetronplaten. Je snijdt, zonder dat je krassen maakt dankzij het teflon mes dat er speciaal voor gemaakt is. Moet ik dan met mijn handen die warme crispplaten uit de oven halen? Nee is het antwoord. Met het handvat AVM141 van Whirlpool pak je de schaal uit de oven zonder je handen te branden, of gedoe met ovenlappen.