Sortering

Miele vaatwasser-onderdelen

12 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Bij Handyman vind je een groot aanbod onderdelen, zo ook Miele vaatwasser-onderdelen. Miele is een wereldwijde speler op het gebied van huishoudelijke apparaten en werkt onder het motto ‘Immer besser’ continu aan het verbeteren van bedieningsgemak, design en duurzaamheid. In 1963 kwam de eerste Miele vaatwasser op de markt, namelijk de Miele G45. Sindsdien is de vaatwasser flink door ontwikkeld en zijn ze beschikbaar in verschillende modellen (o.a. vrijstaande en onderbouwvaatwassers) en maten (o.a. extra smalle en XXL-vaatwassers).

Miele vaatwasser-onderdelen en duurzaamheid

In 2014 heeft Miele een van de belangrijkste duurzaamheidsprijzen – de Deutscher Nachhaltigkeitspreis - binnen Europa in de wacht gesleept. Door de lange levensduur van apparaten, zorgvuldige omgang met grondstoffen en een hoge energie-efficiëntie kwam Miele als winnaar uit de bus. Om je vaatwasser langer mee te laten gaan brengt zij ook Miele vaatwasser-onderdelen op de markt. Zo hoef je bij een kapot bestekmandje of sproeiarm niet je apparaat aan de kant te zetten. Handyman helpt je graag bij het opknappen van je vaatwasser door ook Miele vaatwasser-onderdelen op te nemen in het assortiment.

Miele vaatwasser-onderdelen en jouw vaatwasser

Korfwielen, sproeiarmen, sproeiarm geleidingen en afvoerslangen, het zijn enkele voorbeelden uit het Miele vaatwasser-onderdelen assortiment. Voordat je op zoek gaat naar een onderdeel voor jouw Miele vaatwasser is het belangrijk om het type- en eannummer te noteren. Zo weet je zeker of een onderdeel geschikt is voor jouw vaatwasser. Deze informatie vind je op het typeplaatje, vaak aan de binnenkant van de deur(rand) of achterkant van het apparaat.

Bestel Miele vaatwasser-onderdelen eenvoudig en snel in onze webshop. Hiervoor geldt vandaag voor 20:00 uur besteld, morgen in huis (m.u.v. feestdagen en het weekend). Je kunt je bestelling ook afhalen bij een DHL afhaalpunt of Handyman winkel. Kun je een onderdeel niet vinden? Helaas staan nog niet alle Miele vaatwasser-onderdelen online. Neem contact op met onze klantenservice en zij zoeken graag voor je uit of een onderdeel leverbaar is.