Sortering

Dimbare lampen

135 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 3 ... 6 Volgende

Verander de sfeer met dimbare verlichting

Soms heb je liever niet dat een lamp op volle lichtsterkte brandt. Zo is een etentje sfeervoller met gedimde verlichting en is die enge film nóg spannender in een donkerdere omgeving. Wil jij zelf de lichtintensiteit aan kunnen passen? Kies dan voor dimbare lampen en verander gemakkelijk de sfeer in je woning. Bijkomend voordeel: door het gebruik van dimbare verlichting bespaar je op het energieverbruik (en dus op de rekening van de energieleverancier).

 

Dimbare lampen kopen

Ben jij op zoek naar een dimbare lamp? Dan zit je bij Handyman goed! Alle lampen op deze pagina zijn dimbaar. Er is vandaag de dag veel keuze. De meeste dimbare verlichting die wij verkopen is van de merken Philips en GP en heeft een warm witte kleurtemperatuur. Deze lichtkleur wordt door veel mensen benoemd als huiselijk en gezellig. Gecombineerd met een dimmer wordt dit effect versterkt.

Verlichting moet niet alleen functioneel te zijn; het oog wil ook wat! Dimbare lampen zijn daarom verkrijgbaar in allerlei vormen:

 

Dimbare LED-lampen

Om verlichting te dimmen heb je –naast een geschikte lamp- een dimmer nodig. Gloeilampen en halogeenverlichting kunnen met vrijwel iedere dimmer worden bediend. Kies je voor een LED-lamp? Deze lampsoort is zuinig qua energieverbruik en heeft een laag wattage. Vanwege het lage wattage heb je voor LED-verlichting een speciale dimmer nodig.