Stofzuigers

Of het nu voor het kleinere werk is of voor de grote schoonmaakklus, de stofzuiger is in het dagelijkse huishouden een onmisbaar apparaat geworden. De stofzuigers zijn door de jaren heen dan ook flink doorontwikkeld om aan uiteenlopende wensen, zoals verschillende huishoudens en verschillende schoonmaakklussen, te voldoen. Tegenwoordig is er dan ook een groot aanbod van stofzuigers in verschillende soorten en maten. Zo heb je de stofzuiger met zak, stofzuiger zonder zak, steelstofzuiger, alleszuiger, robotzuiger en de kruimeldief.

Bij Handyman kun je terecht voor alles en voor elke type stofzuiger. Zo biedt Handyman je een ruim assortiment met stofzuigers, stofzuigerzakken, stofzuigeraccessoires en stofzuigeronderdelen.

 

Numatic Henry, Hetty of Harry stofzuiger

Op zoek naar de beste stofzuiger? Dan ben je bij Handyman aan het juiste adres, want de Henry en Hetyy stofzuigers van Numatic zijn in onze webshop en winkels verkrijgbaar! Zo  zijn volgens de consumentenbond 70% van Numatic Henry of Hetty eigenaars zeer tevreden over de prestaties van deze kleine krachtpatser. Schoonmaken wordt met de Henry of Hetty namelijk echt een stuk leuker en makkelijker! Deze stofzuigers zien er niet alleen leuk uit, maar hebben een ook krachtige motor. De oudere modellen hebben een TwinFlo motor waarmee je op  laag en hoog vermogen (600/1200 Watt) kunt stofzuigen. Hierbij zitten wel enkele verschillen tussen de basis en plus variant, namelijk lengte snoer (10 vs. 12,5 meter), ketelinhoud (8 vs. 9 liter), parkeerstand (niet vs. wel aanwezig) en accessoirepakket (niet vs. wel meegeleverd).

De nieuwe Henry en Hetty van de Eco serie hebben een energiezuinigere motor en voldoen hiermee al helemaal aan de nieuwe wetgeving rond stofzuigers van 2014 én 2017. De basis Henry Eco en Hetty hebben een 620 Watt motor, 10 meter snoer, 8 liter ketelinhoud. De Henry + Eco en Hetty + Eco hebben een TwinFlo motor waarmee je op twee standen kunt stofzuigen (420/620W), 12,5 meter snoer, 9 liter ketelinhoud en handige FreeFlo borstel. Leuke extraatjes bij beide varianten zijn de parkeerstand, afklikbare oogjes en gratis 5-delig accessoire pakket met verschillende opzetborstels!

Gratis Numatic accessoire pakket t.w.v. 19,95


Ook vind je de nat/droog zuiger George terug in het assortiment en de Harry stofzuiger speciaal voor dieren.