Stofzuigerzakken

Met een stofzuiger kun je gemakkelijk en snel vuil opruimen en zorg je ervoor dat je huis weer lekker schoon wordt. Het opgezogen vuil verdwijnt via de stofzuigerslang uiteindelijk in de stofzuigerzak. Voor het behoud van een optimale werking van de stofzuiger is het van belang dat je de stofzuigerzak regelmatig vervangt.

Volle stofzuigerzakken kunnen namelijk leiden tot lagere zuigkracht en verminderde hoeveelheid stof dat kan worden opgeslagen. Daarnaast zijn volle stofzuigerzakken moeilijk te verwijderen en kan er door oververhitting schade aan de motor zijn veroorzaakt. Handyman adviseert een stofzuigerzak te vervangen wanneer deze 2/3 vol is. Controleer de stofzuigerzak dus regelmatig om je schoonmaakhulpje in goede conditie te houden en zijn levensduur te verlengen.

 

Meer dan 350 soorten stofzuigerzakken

Handyman heeft een groot assortiment stofzuigerzakken, zowel originele stofzakken als huismerk stofzakken. De zakken zijn geschikt voor veel verschillende merken stofzuigers o.a. AEG, Bestron, Black & Decker, Bosch, Electrolux, FAM, Hoover, Miele, Moulinex, Nilfisk, Numatic, Philips, Rowenta, Samsung, Siemens en Tristar. Met ons eigen huismerk Scanpart kunnen we voor bijna elk origineel een voordelig alternatief bieden.

 

Stofzuigerzak keuzehulp

Door het gebruik van onze handig stofzuigerzak keuzehulp kun je gemakkelijk en snel de juiste stofzuigerzak vinden. Deze keuzehulp vind je bovenin de stofzuigen pagina. Op basis van merk, serie en model worden de geschikte stofzuigerzakken voor je gezocht. Deze informatie vind je terug op het typeplaatje van de stofzuiger. Weet je niet waar het typeplaatje zich bevindt? Kijk dan eens bij Zo vind je het typeplaatje.

 

Microfleece stofzuigerzakken

Steeds vaker zie je ze voorbij komen, de microfleece stofzuigerzak. Met deze stofzuigerzakken kun je meer dan twee keer zoveel stof opzuigen en hoef je de stofzak dus minder vaak te vervangen. Daarnaast zijn stofzuigers met microfleece zakken beter in staat om ook zeer kleine stofdeeltjes op te zuigen. Ook als de zak bijna vol is zorgt het fleecemateriaal  ervoor dat de stofzuiger optimaal blijft presteren en er geen zuigkracht verloren gaat. Mocht de zak dan uiteindelijk toch aan vervanging toe zijn dan is de kans op scheuren minimaal door het sterke materiaal.

 

Stofzuigerzakken extra voordelig bij Handyman

Met onze doorlopende korting wordt stofzuigen nu ook nog eens extra voordelig. Bij aankoop van 2 stuks stofzuigerzakken ontvang je namelijk 20% korting op het 2e pak huismerk stofzuigerzakken. Begeeft je oude stofzuiger het opeens en je hebt nog een extra (ongeopend) pak stofzuigerzakken liggen? Geen probleem! Bij Handyman kun je ze zo omwisselen voor de juiste zakken van je nieuwe stofzuiger.