Stofzuigeraccessoires

Met de stofzuigeraccessoires van Handyman maak je van elke stofzuiger jouw ideale schoonmaakhulpje. Zo kun je bij Handyman terecht voor een voor een nieuwe stofzuigerslang, maar ook wanneer je een nieuwe speciale zuigmond voor dierenharen nodig hebt.
 

Stofzuigeraccessoires van meer dan 30 merken!

Is er iets aan je stofzuiger kapot en je wilt het zelf vervangen? Geen nood, Handyman levert originele en universele stofzuigeraccessoires van merken zoals Miele, Numatic, Homeparts, Philips, Nilfisk, Bosch Siemens, Dyson, Karcher, Samsung, Electrolux en AEG. Stofzuigerstang (ofwel stofzuigerbuis), stofzuigerslang, zuigmond, handgreep (ook wel bekend als pistoolgreep), filters en andere hulpstukken zijn voorbeelden van accessoires die je bij Handyman in het assortiment vindt.

 

Informatie over de stofzuiger op het typeplaatje

Elke stofzuiger die de fabriek verlaat wordt voorzien van een typeplaatje. Hierop vindt je o.a. het E-nummer (modelnummer) dat belangrijk is bij het vinden en bestellen van de juiste accessoires. Dit typeplaatje vind je aan de achterzijde of onderzijde van de stofzuiger. Je hoeft dus niet de stofzuiger uit elkaar te halen om zo te kunnen achterhalen welk model stofzuiger je in huis hebt. Meer informatie over het typeplaatje.

 

Kun je een stofzuigeraccessoire niet vinden?

Het kan zijn dat het artikel dat je zoekt binnen het aanbod in stofzuigeronderdelen valt. Hier vind je accu's, koolborstels, stofzuigersnoeren, stofzakhouder, zwenkwiel en nog veel meer onderdelen! 

Handyman heeft meer dan 1 miljoen verschillende artikelen standaard op voorraad liggen. Hierdoor zijn de meest gangbare stofzuigeraccessoires dan ook direct in onze webshop of in de Handyman winkel verkrijgbaar. Doordat nog niet ons gehele aanbod stofzuigeraccessoires in ons online aanbod is opgenomen kan het zo zijn dat het artikel dat jij zoekt er niet tussenstaat. In dit geval is er geen nood aan de man, want Handyman kan het zeer waarschijnlijk bij één van de ruim 300 leveranciers in binnen- en buitenland bestellen.

Neem in dit geval contact op met de klantservice of met één van onze medewerkers in de winkel. Zij helpen je graag verder bij het vinden en bestellen van de juiste stofzuigeraccessoire!