Stofzuigeronderdelen

Waarom een nieuwe stofzuiger kopen als deze gemakkelijk zelf kunt repareren? Met onze stofzuigeronderdelen zorg je er voor dat de levensduur van het apparaat makkelijk kan worden verlengd. Vaak wordt bij een mankement al snel een nieuwe stofzuiger aangeschaft, terwijl in veel gevallen het probleem zelf op te lossen is. Je hoeft geen techneut te zijn om een nieuw onderdeel zelf te kunnen plaatsen. Mocht je er toch niet uitkomen dan geven wij je graag advies! Bij het vinden van het juiste onderdeel is het van belang dat je het merk en type van de stofzuiger noteert. Zo weet je zeker dat het onderdeel geschikt is voor je stofzuiger.

 

Stofzuigeronderdelen: je stofzuiger gaat langer mee

Bij Handyman ben je aan het juiste adres voor originele en onze universele huismerk stofzuigeronderdelen van diverse merken, waaronder AEG, Miele, Numatic, Homeparts, Philips, Nilfisk, Bosch Siemens, Dyson en Karcher. Je kunt kiezen uit een groot assortiment (zwenk)wielen, stofzuigersnoeren, stofzakhouders, koolborstels, geurstaafjes, kogellagers, schakelaars en vele andere onderdelen.

 

Typeplaatje: op zoek naar het model stofzuiger

Stofzuigerfabrikanten brengen meestal een typeplaatje aan op een toegankelijke plaats. Op dit typeplaatje staat alle informatie over de stofzuiger, zoals merk en modelnummer (E-nummer). Op basis van deze informatie vindt jij of onze klantenservice medewerker gemakkelijk de juiste onderdelen. Het is dan ook niet nodig om (onder)delen van een apparaat te demonteren om zo het juiste model- en typenummer te achterhalen

Weet je niet waar het typeplaatje zich bevindt? Kijk dan eens bij Zo vind je het typeplaatje.

 

Kun je een onderdeel niet vinden?

Bij Handyman heb je naast een groot assortiment onderdelen ook ruime keuze in stofzuigeraccessoires, zoals zuigmonden, stofzuigerfilters, handgrepen, stofzuigerbuizen, stofzuigerslangen en overige. Het kan zijn dat het artikel dat je zoekt binnen dit aanbod valt.

Met een assortiment van zo’n 1 miljoen verschillende onderdelen is de kans groot dat Handyman je snel aan het juiste onderdeel kan helpen. Dus ook voor allerlei onderdelen voor je stofzuiger! De meest voorkomende stofzuigeronderdelen zijn in elke winkel én in de webshop beschikbaar.

Helaas vind je nog niet ons gehele aanbod stofzuigeronderdelen in de webshop terug. Wanneer je een artikel niet kunt vinden kun je contact opnemen met de medewerkers van de klantenservice of van een van de Handyman winkels. Zij kunnen vrijwel altijd het juiste onderdeel  bij een van onze ruim 300 leveranciers in binnen- en buitenland bestellen!