Sortering

Airfryer accessoires

5 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

De Airfryer: een gezond alternatief voor het normale frituren

Houd jij van frietjes, bitterballen, frikandellen en andere snacks, maar wil je wel aan je gezondheid en figuur denken? Met de Philips Airfryer geniet je van alle pluspunten van gefrituurd eten (zoals een krokante buitenzijde), maar dan zónder al het overtollige vet. Voedsel dat je in de Airfryer bereidt wordt namelijk gaar door gebruik van –je raadt het al- hete lucht. En daar komt geen frituurvet aan te pas! De hetelucht friteuse is daarom een gezond alternatief voor de traditionele frituurpan, en toch net zo lekker.  

 

Accessoires voor de Philips Airfryer

Bij Handyman vind je accessoires voor verschillende Philips Airfryer modellen, zoals de Avance Collection en Viva Collection. In de mand bak je heerlijk knapperige frietjes en snacks. Maar wist je dat je nog veel meer kunt met dit apparaat? Zo bereid je in de grillpan mals vlees en maak je in de kuip heerlijke aardappeltjes of groenten klaar. Voor grote gezinnen is het dubbele rooster ideaal. Hiermee benut je de ruimte van de binnenpan optimaal en past er een extra grote portie in. En er zijn zelfs bakvormpjes te koop om zoete of hartige muffins te bakken in de Airfryer!

 

Niet alles online verkrijgbaar

Nog niet alle onderdelen en accessoires voor deze hetelucht friteuse zijn verkrijgbaar in onze webshop. Staat dat wat jij zoekt niet op deze pagina? We kijken graag (vrijblijvend) voor je na of we het bij onze leverancier kunnen bestellen. Schroom dan ook niet om contact met ons te zoeken.