Sortering

Senseo onderdelen

23 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Senseo onderdelen nodig

Senseo onderdelen zijn eenvoudig en snel online te bestellen. Het kan gebeuren dat jouw Senseo apparaat niet meer optimaal werkt of helemaal niet meer werkt. Veel Senseo apparaten worden vaak op dit moment weggegooid, dat is zonde. Vaak is je Senseo apparaat nog te maken door een simpel onderdeel te vervangen waardoor je geen nieuw apparaat hoeft te kopen. Dit scheelt in de portemonnee en het is goed voor het milieu! 

Heb je een nieuwe Senseo padhouder, waterkan of koffiekan nodig? Handyman heeft voor bijna alle Senseo apparaten de juiste onderdelen! Handyman is al sinds 1974 de specialist in accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Breda waar we vanuit ons 5.000 m2 distributiecentrum meer dan 1 miljoen onderdelen kunnen leveren. Kun je het juiste onderdeel niet vinden op onze website of weet je niet welk onderdeel je moet bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij kunnen het juiste onderdeel voor jouw Senseo apparaat uitzoeken en bestellen.

Senseo ontkalken

Wist je dat je jouw Senseo koffiezetapparaat éénmaal in de 3 maanden moet ontkalken? Het is namelijk mogelijk dat de leidingen van je Senseo apparaat dicht gaan slibben met als resultaat slechte koffie. Over het ontkalken van jouw Senseo apparaat hebben we een handige blog geschreven.

Dan is het nu tijd om van je lekker bakje koffie te genieten!