Sortering

Koolstoffilter afzuigkap

0 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Het koolstoffilter is een belangrijk onderdeel van de afzuigkap. Het vangt vetdampen op en zuivert de uitblaaslucht van sterke kookgeuren. Omdat het koolstoffilter op den duur verzadigd raakt en daardoor niet (goed) meer werkt is het belangrijk om 2 tot 4 keer per jaar een nieuw filter te plaatsen in je afzuigkap. Handyman verkoopt koolstoffilters voor onder meer Bosch/Siemens, Atag, Zanussi en Whirlpool afzuigkappen. 

Het juiste koolstoffilter voor jouw afzuigkap

De meest voorkomende en bekendste afzuigkapfilters zijn de op maat te knippen koolstoffilters. Een rond koolstoffilter wordt gebruikt bij recirculatie afzuigkappen, ofwel bij de modellen waar geen afvoer van lucht naar buiten plaatsvindt. Niet ieder koolstoffilter is geschikt voor iedere afzuigkap. Op het typeplaatje van de dampkap vind je het type- of modelnummer van het apparaat. Door dit nummer in te voeren in de zoekbalk bovenaan onze webpagina vind je de passende filters voor het betreffende apparaat. Levert dit geen resultaten op? Niet alle koolstoffilters zijn te vinden in onze webshop. Waarschijnlijk kunnen wij de juiste filters voor jouw afzuigkap speciaal voor je bestellen. Neem dan ook gerust contact met ons op! Ook voor vragen over de producten staan we graag voor je klaar.

De afzuigkapfilters op deze pagina liggen vrijwel altijd op voorraad in ons centrale magazijn. Daardoor heb je jouw bestelling binnen 1 à 2 dagen al in huis! Betaal je liever niet vooruit? Je kunt er ook voor kiezen om het nieuwe filter op te halen in een Handyman winkel. Je hoeft het product dan pas bij het ophalen af te rekenen. Wij werken met een tevredenheidsgarantie. Blijkt het koolstoffilter dus toch niet te passen in de afzuigkap, dan mag je het binnen 30 dagen kosteloos omruilen of retourneren.