Sortering

E27 lampen

137 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 3 ... 6 Volgende

Lampen met een E27 fitting

Ben je op zoek naar een nieuwe lamp omdat de oude is gesprongen? Grote kans dat je een E27 lamp nodig hebt! Dit is de standaard (en dus meest verkochte) fitting in Nederland. Het houdt in dat de lamp een Edison (E) schroefdraad met een diameter van 27 millimeter heeft. Handyman verkoopt E27 lampen van onder andere Philips, GP en Opple.

 

E27 LED lampen; een voordelige keuze

Er zijn verschillende soorten verlichting: (filament-)LED, halogeen, TL en spaarlampen. Van elk type zijn E27 lampen verkrijgbaar. Kies bijvoorbeeld voor een E27 LED lamp. Deze lampsoort heeft een hoog rendement; 50% van de verbruikte energie wordt omgezet in licht. LED verlichting gaat tot wel 50 jaar mee. Kies je voor LED, dan maak je een milieubewuste keuze en bespaar je bovendien op de langere termijn veel geld ten opzichte van andere lampsoorten.

 

E27 lamp bestellen   

Als je besloten hebt welke lampsoort je kiest (zoals halogeen of LED) ben je er nog niet. E27 lampen zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende vormen. Kies bijvoorbeeld voor een Classic lamp, kogelvorm of mini globe. Ook de lichtsterkte en kleurtemperatuur varieert per product. Veel mensen kiezen voor de kleurtemperatuur warm wit: 2700 of 2800 Kelvin. Ook zijn er zowel dimbare als niet-dimbare lampen te koop. Keuzes, keuzes…

Ben je er uit welke E27 lamp het wordt? Bestel vandaag in onze webshop zodat je morgen jouw woning al verlicht met je aankoop. Zit je in het donker vanwege een kapotte lamp en heb je nú een nieuwe nodig? Ga dan langs bij een van onze winkels en schaf daar direct jouw nieuwe lamp aan.