Sortering

Kaarslampen

Kies een fitting

E14

Kies een vorm

Kaars
29 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 Volgende

Kaarslampen: echte sfeermakers

Ben je op zoek naar een nieuwe lamp voor in je kroonluchter of een smal armatuur? Dan is de kaarslamp de ideale lampvorm voor jou. Deze lampen verspreiden een prachtig licht en zijn dankzij de vormgeving ook nog mooi om te zien! De kaarslampen met tip lijken op een echte kaars en zijn daardoor extra sfeervol. Bij Handyman vind je kaarslampen van GP, Philips en Opple. Omdat de verlichting moet passen in een smal armatuur hebben alle lampen op deze pagina een kleine E14 fitting.

Soorten licht

Afhankelijk van het soort licht dat je mooi vindt kies je voor een matte, heldere of flame lamp. Matte kaarslampen verspreiden een rustig, wit licht. Heb je liever een warmere kleur? Kies dan voor een flame uitvoering. Voor een vol licht is de heldere kaarslamp het best geschikt. Bij de specificaties van iedere lamp zie je of deze wel of niet dimbaar is.

Lampsoorten

Kaarslampen zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. Je kunt kiezen uit Halogeen-, Spaar-, LED- of FilamentLED-lampen. Halogeenlampen hebben een rendement van ongeveer 30%. Spaarlampen zijn al wat zuiniger; het rendement ligt rond de 40%. Het zuinigst zijn LED-kaarslampen. Deze hebben een rendement van 50%, en zijn dus het gunstigst voor je energierekening. De nieuwste ontwikkeling is de komst van filament LED-lampen. Deze zijn grotendeels gelijk aan gewone LED-lampen, maar verspreiden een iets voller licht. Je herkent een filament kaarslamp aan de gele gloeidraden.

Kaarslampen bestellen

Heb je een mooie kaarslamp gezien in onze webshop? Bestellen is eenvoudig. Je kunt de lamp direct afrekenen met iDeal of creditcard, achteraf betalen via AfterPay of kies voor afhalen in de winkel en reken pas aan de kassa af. Ben je na het plaatsen van de lamp toch niet tevreden over de lichtsoort? Dan mag je de door jou gekochte kaarslamp binnen 30 dagen omruilen voor een ander exemplaar of kosteloos aan ons retourneren.