Hoe maak je jouw Airfryer schoon en houd je hem langer fris?

Hoe maak je jouw Airfryer schoon en houd je hem langer fris?

Steeds meer huishoudens hebben een airfryer in huis. Deze handige keukenapparaten zijn perfect voor het snel bereiden van heerlijke gerechten, zoals sappig vlees of zelfs een smakelijke cake. Er is echter één nadeel aan het gebruik van een airfryer: het schoonmaken. Hardnekkige aangekoekte resten in het mandje zijn vaak lastig te verwijderen met een gewoon sopje. Gelukkig hebben wij bij Handyman dé oplossing voor dit probleem: de HG Airfryer reiniger. Hiermee is jouw airfryer in een mum van tijd weer schoon en klaar voor gebruik. In deze blog delen we hoe je jouw airfryer kunt reinigen en geven we handige tips om je airfryer langer schoon te houden.

Hoe maak je jouw Airfryer schoon?

Het schoonmaken van je airfryer is heel eenvoudig met de HG Airfryer reiniger. Volg deze stappen om je airfryer snel en grondig schoon te maken:

  1. Doe 50 ml HG Airfryer reiniger in de bak van de airfryer.
  2. Gebruik het bijgeleverde kwastje om de reiniger gelijkmatig over het te reinigen gedeelte te verdelen.
  3. Zorg ervoor dat je ook het mandje goed in smeert met de reiniger.
  4. Laat de reiniger ongeveer een uur intrekken in de wasbak.
  5. Spoel de bak en het mandje grondig schoon met warm water. Gebruik een zachte spons of borstel om het losgeweekte vuil te verwijderen.

Met slechts 50 ml reiniger per schoonmaakbeurt kun je met 1 flesje HG Airfryer Reiniger maar liefst 5 keer je airfryer reinigen. Een efficiënte en kosteneffectieve oplossing!

Tips voor het schoonhouden van je Airfryer:

Om je airfryer langer schoon te houden, bieden wij verschillende handige hulpmiddelen in ons assortiment. Hier zijn een paar voorbeelden:

NoStik bak- en beschermfolie:

Deze set bestaat uit twee verschillende folies: één voor onderin de buitenpan en één speciaal voor in het mandje. Met deze folies voorkom je dat vloeistoffen doorlekken en inbranden op de bodem van de buitenpan. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken in een warm sopje en daardoor herbruikbaar.

Heku Airfryer bakpapier:

Het bakpapier van Heku voorkomt dat vet of andere vloeistoffen doorlekken tijdens het bereiden van gerechten in de airfryer. Een doosje bevat 30 voorgevormde bakpapier inzetten, waardoor je gemakkelijk en hygiënisch kunt koken.

Door deze handige accessoires te gebruiken, blijft je airfryer langer schoon en bespaar je tijd en moeite bij het schoonmaken na het koken.

Met de HG Airfryer reiniger en handige accessoires zoals NoStik bak- en beschermfolie en Heku Airfryer bakpapier kun je jouw airfryer moeiteloos schoonmaken en langer fris houden. Gebruik de reiniger volgens de eenvoudige stappen en profiteer van een grondig gereinigde airfryer in een mum van tijd. Vergeet niet de handige tips toe te passen om aangekoekte resten te voorkomen en geniet keer op keer van heerlijke gerechten uit je airfryer, zonder de zorgen van een moeilijke schoonmaak!