SIRE campagne: waardeer het, repareer het!

SIRE is begin september gestart met haar nieuwe campagne, genaamd: “Waardeer het, repareer het”. Met deze campagne wil SIRE mensen aanmoedigen om hun kapotte apparaten, zoals een koffiezetapparaat, stofzuiger of wasmachine te repareren en mensen bewust te maken van de waarde van hun producten. We gooien namelijk helaas nog te veel spullen bij het grofvuil wanneer deze kapot gaan. Maar vaak wanneer deze producten kapot zijn, zijn ze nog niet waardeloos en zijn ze eigenlijk nog langer te gebruiken wanneer we deze repareren. Eigenlijk heel zonde toch? We kunnen namelijk nog veel langer van onze apparaten genieten als we ze zelf repareren. Het lijkt erop dat we de waarde van de spullen een beetje vergeten zijn. En dit is precies wat SIRE met deze campagne duidelijk wil maken: Waardeer het, repareer het! Doe jij ook mee?

Deel jouw reparatieklus!

Ben jij ook zo trots op jouw gerepareerde apparaat? Maak een foto van jouw reparatieklus en deel deze met de hashtag #repareermethandyman op Facebook en/of Instagram en maak ook andere mensen enthousiast om te gaan repareren, want iedereen kan repareren!

 

Waardeer het, repareer het!

Wist je dat: 79% van de Nederlanders zegt hun kapotte spullen eerst te repareren en het zonde te vinden om deze weg te gooien, maar dat we gemiddeld per persoon alleen al 18 kilo aan elektrische apparaten weggooien?! Vaak is een kwart tot misschien wel de helft van deze apparaten nog te gebruiken nadat ze gerepareerd zijn. Zonde toch?! Jij wilt toch ook langer van je apparaten genieten?

Op het platform “repareer het” krijg je een helpende hand om je apparatuur zelf te repareren. Ook bij Handyman helpen wij jou graag een handje, wij kunnen namelijk meer dan een miljoen onderdelen leveren. Met een nieuw onderdeel breng jij jouw favoriete apparaat weer tot leven. Want hoe leuk is het als jij zelf je trouwe koffiezetapparaat weer aan de praat krijgt?! Niet alleen geeft dit jou een positief gevoel, maar daarnaast help je het milieu ook een handje.

Repareren is milieuvriendelijk

Naast dat repareren je een goed gevoel geeft, draag jij ook nog eens een steentje bij aan het milieu. Repareren is namelijk de meest milieubewuste oplossing, wanneer een apparaat kapot gaat. Dit bespaart namelijk grondstoffen en energie en beperkt de afvalstroom. Handyman draagt daarom ook graag haar steentje bij aan een beter milieu. Voor vrijwel elk huishoudelijk apparaat bieden wij accessoires en onderdelen aan om de levensduur van deze apparaten te verlengen. Zo kan jij langer blijven genieten van bijvoorbeeld je favoriete koffiezetapparaat.

Op zoek naar het juiste onderdeel?

Ben je van plan om jouw apparaat weer een nieuw leven in te blazen en ben je hiervoor op zoek naar het juiste onderdeel, maar kan je het onderdeel niet vinden in onze webshop? Onze eigen “Handymanners” staan graag voor je klaar! Vul ons onderdelenformulier in of bezoek één van onze Handyman winkels in de buurt. Ook kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag bij het repareren van jouw apparaat. Vind je het toch nog een beetje spannend om zelf aan de slag te gaan, geen probleem, wij laten je dan graag kennis maken met het Repair Café.