KlikAanKlikUit

Ken je het gezegde gemak dient de mens? Daar zijn wij het bij Handyman helemaal mee eens! En dat is waarom er een ruim aanbod KlikAanKlikUit artikelen te vinden is in ons assortiment. Zo zet je met de mini inbouw schakelaar alle verlichting draadloos aan of uit, hoor je dankzij een draadloze deurbel overal in én rondom het huis de deurbel en houdt het draadloze beveiligingssysteem ongewenste bezoekers buiten de deur. Benieuwd hoe de producten van dit merk ook jouw leven makkelijker maken? In deze blog lichten wij de bestsellers voor je uit.

 

Customer favorites

Dít zijn de favoriete KlikAanKlikUit toepassingen van onze klanten:

 

Draadloos bedienen van lampen en elektrische apparatuur

Je kunt natuurlijk voordat je gaat slapen of de deur uit gaat alle lampen en apparaten in je woning één voor één afgaan om de schakelaar uit te zetten. Maar wat je óók kunt doen, is de verlichting en apparatuur voortaan draadloos bedienen! Met deze veel verkochte KlikAanKlikUit startset schakel je draadloos vanaf een afstand de aangesloten lampen en apparatuur aan of uit. Hiervoor gebruik je een KlikAanKlikUit ontvanger zoals de speciale afstandsbediening of zelfs je smartphone! Door domotica te integreren in je woning bespaar je niet alleen tijd, het is ook een handige oplossing wanneer de schakelaar van een lamp op een moeilijk bereikbare plek zit, zoals laag op de grond. De stekkerdoos-schakelaars uit de startset zijn snel en eenvoudig te installeren, want je steekt ze gewoon in een willekeurig stopcontact. Wil je de schakelaar liever uit het zicht monteren? Kies dan voor een inbouw schakelaar. Dit product wordt achter de bestaande wandschakelaar geplaatst en maakt van de oorspronkelijke muurschakelaar een draadloze schakelaar.

 

In deze video zie je hoe gemakkelijk de installatie van de KlikAanKlikUit schakelset is!

 

Nooit meer de deurbel missen? Kies voor draadloos!

Verwacht je een belangrijk pakketje of komt er bezoek? Dan wil je er zeker van zijn dat je degene die aanbelt niet mist. Maar om de hele tijd in de woonkamer te moeten blijven omdat je anders de bel niet hoort, daar zit je niet op te wachten… De oplossing voor dit probleem is een draadloze deurbel

Het installeren van de KlikAanKlikUit deurbel gaat snel. De draadloze drukknop (die vanzelfsprekend waterdicht is) plaats je bij de voordeur. De draagbare deurbel ontvanger heeft een compact formaat en is daarom gemakkelijk mee te nemen naar vertrekken waar je een normale bel niet goed zou horen. Er is een model dat werkt op batterijen en een model dat je in de gewenste ruimte in het stopcontact steekt. Zo kun je met een gerust hart in de tuin zitten of de zolder opruimen, zonder bang te zijn dat je de postbezorger of een bezoeker misloopt. De bel geeft tevens een visueel signaal in de vorm van een knipperend LED-lampje, dus ook in een gehorige omgeving of wanneer je slechthorend bent merk je dat er wordt aangebeld. Je kunt de deurbel zelfs koppelen aan deze magnetische contactsensor. Door de sensor op een deur of raam te plaatsen gaat de bel wanneer de deur of het raam wordt geopend. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je kleine kinderen hebt, zodat zij niet ongemerkt naar buiten kunnen gaan. Omgekeerd houdt de luidende deurbel ongewenste bezoekers juist buiten.

Even geen zin om gestoord te worden? Het volume kan zowel zachter als tijdelijk uitgezet worden. Ook is in te stellen dat de bel dagelijks gedurende een bepaalde periode geen geluid maakt. Midden in de nacht wakker schrikken van de deurbel is er dus niet meer bij!
 

 

Internet Control Station: ultiem gemak

We zeiden het al eerder: wij houden van gemak. En onze klanten blijken deze voorliefde te delen, want het Octopus Internet Control Station ICS-2000 is erg populair. Met dit control station bedien je alle verlichting en apparatuur via jouw smartphone of tablet. En niet alleen vanuit huis, ook vanuit je werk, het park of zelfs de andere kant van de wereld! Alle KlikAan KlikUit producten in het assortiment van Handyman zijn compatibel met het Octopus Internet Control Station. En dat maakt de mogelijkheden van het systeem enorm groot. Zo kun je timers instellen voor het in- en uitschakelen van de verlichting, zodat je niet meer in het donker naar lichtknopjes hoeft te zoeken. Ook apparaten worden met één druk op de knop - draadloos en vanaf afstand- bediend; prettig wanneer je vergeten bent de droger uit te zetten voordat je de deur uit ging. Over de droger gesproken: het Octopus Station is ook te koppelen aan slimme energiemeters, zodat je altijd het actuele energieverbruik kunt bekijken. Het is zelfs mogelijk om per kamer scenario’s in te stellen. Ga je een spannende film kijken? Dim dan automatisch de verlichting door te kiezen voor het door jou ingestelde “film”scenario. Dit zijn slechts enkele toepassingen, want deze smart home gadget kan aan maximaal 200 KlikAanKlikUit ontvangers worden gekoppeld!

Naast gemak biedt het Internet Control Station ook extra veiligheid. De mogelijkheid om verlichting vanaf afstand te bedienen is hier een voorbeeld van. Door ’s avonds de lampen te laten branden lijkt het net of je thuis bent, terwijl je in werkelijkheid lekker op je vakantieadres zit. Tip: stel een timer in, zodat je er niet meer aan hoeft te denken de verlichting aan of uit te zetten. Het internet station is ook te combineren met een draadloze deurbel of beveiligingssysteem. Drukt er iemand op de deurbel of detecteert het beveiligingssysteem beweging in je woning? Dan krijgen jij en eventuele medebewoners (want er kunnen 6 mobiele apparaten aan het Octopus Station worden gekoppeld) direct een melding via de smartphone. Zo mis je nooit meer een (ongewenste) bezoeker.

 

Zit jij binnenkort ook zo op de bank?

 

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig naar alle mogelijkheden van KlikAanKlikUit? Handyman heeft een uitgebreid assortiment om jouw gehele huis van alle gemakken van de eenentwintigste eeuw te voorzien. Bekijk ons aanbod aan KlikAanKlikUit producten en kies de oplossingen die jouw leven makkelijker gaan maken. Heb je vragen of twijfels over een specifiek product, neem dan gerust contact op met onze specialisten.

In een aantal van onze winkels liggen de producten van KlikAanKlikUit in de schappen. Kom langs in één van onderstaande winkels om kennis te maken met deze handige artikelen. De winkelmedewerker helpt jou graag met extra informatie en persoonlijk advies, zodat jij de juiste keuze maakt.

Capelle aan de IJssel
Den Bosch West
Leiderdorp
Lelystad
Veenendaal