Vakantie inpaklijst

5x dit mag niet ontbreken in je koffer

Ga jij deze zomer op reis? Het inpakken van de koffers zorgt bij veel mensen voor stress (want: heb je wel genoeg kleding ingepakt? Ben je niets vergeten? Gaat de tas nog dicht?). Een paklijst voorkomt dat je dingen vergeet en bespaart je pre-vakantiestress. De 5 producten uit deze blog mogen zeker niet ontbreken in je reisuitrusting!
 

Handig om mee te nemen naar je vakantieadres

1. Powerbank

Tijdens je reis heb je niet altijd een stopcontact in de buurt. Toch is het prettig als de accu van je smartphone vol is, bijvoorbeeld om een taxi te bellen die je naar het hotel brengt. Een powerbank is een externe batterij waarmee je een telefoon en/of tablet oplaadt zonder een stopcontact te gebruiken. De mobiele oplader is klein en weegt bijna niets; er is altijd wel een gaatje te vinden in je koffer voor het opbergen van de powerbank!

2. Insectenlamp

Met horren en klamboes heb je van je woning een ondoordringbaar fort gemaakt voor muggen, vliegen en ander ongedierte. Om te voorkomen dat je in de hotelkamer alsnog wordt geterroriseerd door muggen neem je dit handige insectenlampje mee. Insecten worden aangetrokken door het UV-licht van de lamp en zijn direct uitgeschakeld zodra ze tegen het hoogspanningsroostertje vliegen.

3. Zonnebrandvlekken verwijderaar

Zonnebrand zorgt voor opvallende vlekken in je (bad)kleding, die er bovendien maar moeilijk uit gaan. Om te voorkomen dat je het kledingstuk bij thuiskomst weg moet gooien omdat de stof is aangetast, is het verstandig de vlek direct aan te pakken. Deze vlekverwijderaar speciaal voor zonnebrandmiddel verwijdert effectief de gele plek en is geschikt voor zowel wit als gekleurd textiel.

4. Extra geheugenkaartje voor de camera

Het spierwitte strand, dat leuke eettentje, alle bezienswaardigheden in de regio; tijdens je vakantie neem je nogal wat foto’s. De geheugenkaart van de camera is sneller vol dan je zou verwachten, zeker als je ook graag filmt. Steek daarom een extra SD-kaart in je cameratas, dan kun je zoveel vakantiekiekjes nemen als je wilt.  

5. Reisstekker

Slepen met een koffer vol boeken zal jou niet overkomen, want jij hebt de E-reader in je bagage gestopt. Houd er rekening mee dat niet overal ter wereld dezelfde stekkers gebruikt worden als in Nederland. Het zou natuurlijk zonde zijn als je aan het zwembad geen boek kunt lezen omdat de E-reader leeg is! Dankzij deze set wereldstekkers heb je altijd de juiste stekker bij je om het apparaat op het stopcontact aan te sluiten. 

Fijne vakantie!